Skip to content

Idag i Svenljunga

2024-04-14

Ett initiativ från Svenljunga Företagarförening

2020-03-08

Näringlivsdagar

Svenljunga och Tranemo kommuner håller näringslivsdagar den 24 och 26 mars

Den 24 mars så kommer Svenljunga företagarförening hålla öppet styrelsemöte där man utöver de vanliga punkterna kommer att diskutera visioner och möjligheter för Svenljunga centralort. Politiker, tjänstemän och näringslivet deltar och samtalen leds av Anton Oscarsson, biträdande regionschef på Svenskt Näringsliv. Anmäl din närvaro genom att maila Gösta Johansson, ordförande i Svenljunga företagarförening.

Senare på kvällen, närmare bestämt klockan 18:00, kommer Styrelseakademien Borås och Jan Wallberg att hålla ett föredrag på Teaterbiografen med temat styrelsearbete. Vill du delta så anmäl din närvaro genom att maila Fredrik Dahl innan den 15 mars.

Den 26 mars hålls det frukostträff på Tranehov i Tranemo där Göran Persson håller en inspirationsföreläsning med temat: Dra åt samma håll. I anslutning till frukosten kommer representanter från företagens vänner, redovisningsbyråer och banker att finnas på plats för rådgivning och tips. Anmälan sker genom att maila Manda Schillerås senast den 15 mars.